PERSONDATA POLITIK
For at kunne handle på lillestorm.dk skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer. Dine data og oplysninger om, hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores kundeservice via e-mail: info@lillestorm.dk
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på lillestorm.dk er lillestorm.dk
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lillestorm.dk


BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE
Hvis du har sat kryds ud vores nyhedsbreve, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@lillestorm.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve.


COOKIES
På www.lillestorm.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Cookies bruges til:
• At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
• Huske dine præferencer på websitet
• Statistik – Indsamling af forskellige data til optimering af websitet
• Statistik – Annonce effektivitets sporing og måling.
De dannede cookies slettes på følgende måde:
Læs hvordan du sletter cookies for de fleste browsere


LOGSTATISTIK
Vi bruger en logstatistik lillestorm.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades med videre. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere lillestorm.dk


KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@lillestorm.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2
8800 Viborg www.naevneneshus.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
lillestorm.dk
Co. Christensen & Kjær
Rosensgade 4
8300 Odder
info@lillestorm.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: _________________________________________________ _________
Bestilt den: ___________________ Modtaget den: ___________________
Forbrugerens navn: _________________________________________________
Forbrugerens adresse: ____________________________________________________
__ Forbrugerens underskrift: _____________________________ Dato: _____
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)